Csapatunk

Történetünk

2017-ben az UpScale alapítói javaslatot tettek Közép-Kelet-Európa vezető bankjának egy új generációs elosztott microservice platformra, és a platformon futó microservice architektúra kidolgozására.

A koncepció egy sikeres “Proof Of Concept” megvalósítását követően életre hívta az UpScale-t. Társaságunk jelenleg is kulcsszerepet játszik a platform továbbfejlesztésében, mely a megújuló Internetbank és Mobilbank back-end rétegének alapjául szolgál. Az UpScale azóta számos nemzetközi nagyvállalatnak segített abban, hogy modern technológiákat honosítson meg enterprise környezetben; több esetben modernizálva legacy rendszereket, illetve kiváltva a korábbi monolit architektúrákat.

Kevesebb Tovább

Értékeink

Csapatunk kiáll azokért az értékekért, amelyekben mindannyian hiszünk. Nem csupán anyagilag, de saját munkánkkal is állandó támogatói vagyunk a MyForest kezdeményezésnek és a United Way szervezetnek.

Nyáron közel 40°C-ban kapáltunk, késő ősszel pedig még a fagy beállta előtt faültetéssel járultunk hozzá környezetünk védelméhez. Kerékpártárolókkal és tusolási lehetőséggel is motiváljuk kollégáinkat a környezettudatosabb közeledési formák választására; de mélygarázsunkban helyet kapnak plug -in – hybrid autóink is. Segítettünk a gyermekek esélyegyenlőségi felzárkóztatásában és a United Way fizetési felületének elkészítését is magunkénak tudhatjuk. Csapatunk bármely tagja kezdeményezhet segítő tevékenységet, így kollégáink gyűjtöttek már cipősdobozba karácsonyi ajándékot, vagy éppen önkéntesen adtak vért.

Kevesebb Tovább

Szakértelmünk

Rendszeresen adunk elő konferenciákon, jelenünk meg a Portfolio és a HVG tech rovatában, de találkozhatsz velünk MeetUpjainkon, Webinárainkon, olvashatod Blogjainkat és hallgathatod Podcastjainkat.

Havi rendszerességgel, kötetlen „Szakmai sörözések” keretein belül biztosítunk fórumot a belső tudásmegosztására. Negyedéves tematikákat követve járunk körbe mindenki számára érdekes témákat, ahol kollégáink előadásai mellett vendégelőadók is megosztják gondolataikat, tapasztalataikat egy – egy témában.

Kevesebb Tovább

Ami miatt érdemes nálunk dolgozni

Modern
technológiák/tech
stack

Segitő,
tudásmegosztó
csapat

Kihivások,
tanulási/fejldősi
lehetőség

Társadalmi
felelősségvállalás

Komoly nemzetközi
ambiciók

upscale_logo_bg

Kövess minket LinkedIn-en is!

2200+ követő

Követem

Itt találkozhatsz velünk

Rendezvény
Lezajlott

AI, a megoldás!

2022. október 12. - 2022. október 14.

Budapest, 9.00

AI, a megoldás UpScale előadás Banking Technology 2021 / Portfolio konferencia 2021. október 13. Corinthia Hotel Budapest A prezentáció főbb üzenetei: A mesterséges intelligencia (AI) igazi versenyelőnyként tud szolgálni a nagyvállalatok / nagy pénzintézetek számára, amelyeknek rendkívüli mennyiségű adat áll a rendelkezésre. Az AI ugyanakkor több mint egy analitikai eszköz és a bevezetése megfelelő szemléletmódot igényel. A legacy rendszerek modernizációja, az új generációs adatbázisok, holisztikus use-casek és az AI jól definiált szerepe az üzleti folyamatokban egyaránt fontos elemei egy jól átgondolt stratégiának.

Rendezvény
Lezajlott

Modern technológiák Enterprise környezetben

2021. június 3. - 2021. június 3.

Budapest, 9.00

Modern technológiák Enterprise környezetben UpScale előadás Financial & Corporate IT 2021 Portfolio hybrid konferencia 2021. június 3. Kempinski Hotel Corvinus Budapest Az előadás az UpScale négy éves tapasztalatára építve, konkrét esettanulmányokon keresztül mutatja be, hogyan tehetők modern (akár open source) technológiai megoldások enterprise kompatibilissé.

Kollégáink mondták

dark_left_arrow dark_right_arrow
quote

Szeretem, hogy nem olyan nagy a cég – ezáltal rugalmasság (pl. munkaidő), kedvesség, emberközeliség jellemzi. Anitát nagyon csípem, jól összetartja a csapatot és aranyosan kapja el a fülünket. Ezen kívül tetszik, hogy a vállalat sok irányba orientálódik, sok energiát tesz a cégbe.

Gacs Gyöngyi

IT Business Analyst

quote

Elsősorban azért szeretek az UpScale-nél dolgozni mert törődik az alkalmazottaival, számít a szavad és ha valamin változtatni szeretnél, ami pozitív hatással van a cégre, vagy saját magadra akkor azt idő és energia befektetéssel meg lehet valósítani. Sok cégnél erre nincs lehetőség hiába hajt az ember. Látom és érzem hogy a csapat rengeteg időt és energiát fektet ebbe a cégbe, ebbe a családba. :)

Kiss Tamás

Medior Backend Fejlesztő

quote

Alulról jövő kezdeményezésre mindig fogékony a cég, ha bárki szakmailag kezdeményez valamit, meghallgatásra kerül. Belső innovációra van fül cégen belül. Méretéből adódóan a rugalmasság. Bármit meglehet beszélni.

Kun József

Senior Backend Fejlesztő

quote

Nagyon professzionálisnak tartom a céget, mind szakmailag, mind emberileg. Nagyon segitőkész mindenki és azonnal reagál a kérésekre.

Tamás Béla

Business Analyst

quote

A kollégákat nagyon csípem.

Bodrits Balázs

Rendszerszervező

quote

Technológia tetszik, meg a kollégák - mindenkivel szeretek együtt dolgozni az UpScale-ben.

Torma Balázs

Senior Backend Fejlesztő

quote

Tetszik a cég hozzáállása a munkavállalókhoz. Az UpScale foglalkozik a munkavállalókat érintő részletekkel.

Babkovits Endre

Test Automation Engineer

quote

Egyre menőbb a cég, büszke vagyok, hogy itt dolgozok. Az, hogy valaki azt mondhatja, hogy szereplője annak ami történik…..

László Zoltán

Senior Backend Fejlesztő

quote

Kiemelten a társaságot és a hangulatot tudnám mondani.

Komendó Balázs

Senior Backend Fejlesztő

quote

A modern technológiai stack az, ami kiemelkedően megkülönbözteti az UpScalet a versenytársaktól.

Molnár Péter

Tech Lead

quote

Inspirál a kollégák értékteremtése, folyamatosan tudunk tanulni egymástól. Szeretem, hogy napról napra hozzá tudok járulni ügyfeleink elégedettségéhez. Célunk minden ügyfelet boldoggá tenni a szuper megoldásainkkal.

Ördög Szabolcs

Ügyvezető - Üzletfejlesztés

quote

Mi vagyunk a legjobbak. Fiatalos, dinamikus a csapat. Az UpScale támogatja a fejlődést. Megfelelő projektek.

Tatár János

Teszt Menedzser

quote

Rugalmasság a dolgokban.

Kővári István

Senior Backend Fejlesztő

quote

Menő új technológiákat lehet kipróbálni.

Sonkovits Barna

Senior Backend Fejlesztő

quote

Egy nagyvállalati környezetben dolgozhatok, de van egy kisebb családias összetartó csapat. Nagy a szakmai kompetencia.

Eklics Norbert

Medior Backend Fejlesztő

quote

Nem kell öt nappal hamarabb bejelenteni a szabadságom, jobb a kisebb légkör, mint egy nagybanki. Rugalmasság, nem kell adminisztrációval annyit szórakozni.

Szabó Barna

Senior Backend Fejlesztő

quote

Nagyon jó a csapat – nem túl nagy, nem túl kicsi, szerintem ez meghatározó a cégnél. Érdekesnek találom a banki közeget.

Kántor Péter

Test Automatizáló

quote

Az Upscaleben az a legjobb, hogy nagyon rugalmas - könnyedén meg tudom tartani a work - life balancet és soha semmit nem érzek "kényszernek" :Ezen kívül azért szeretek a cégnél dolgozni, mert szuperek a kollégák, minden kérdésemre választ kapok és szeretem az iroda családias hangulatát is.

Dobozi Zsanett

Recruiter

quote

Jó érzés a cég növekedésének/fejlődésének részese lenni, és gyakran vannak új kihívások, nincs unalmas nap.

Berényi Anita

Irodavezető

quote

Azt érzem, hogy a helyemen vagyok, mintha az ember hazajárna.

Kiss Barbara

Senior Recruiter

quote

Szeretek egy olyan cégnél dolgozni, ahol az a cél, hogy minden belülről jöjjön... A növekedés motorja a sok értékes kolléga és a folyamatos tudásvágy, innovációs motiváció.

Pintér Szabolcs

Ügyvezető

quote

Szeretem, hogy nem olyan nagy a cég – ezáltal rugalmasság (pl. munkaidő), kedvesség, emberközeliség jellemzi. Anitát nagyon csípem, jól összetartja a csapatot és aranyosan kapja el a fülünket. Ezen kívül tetszik, hogy a vállalat sok irányba orientálódik, sok energiát tesz a cégbe.

Gacs Gyöngyi

IT Business Analyst

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Profi megoldásokat nyújtunk minden felmerülő problémádra. Keress minket bizalommal!

Legyél te is a csapat tagja!

Nézd meg nyitott pozícióinkat, és ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal!